Bli med på raseparaden!

sankt bernhardshund dogs4all raseparade
Raseparaden DOGS4ALL 2017. Foto: Ole Walter Sundlo

Tradisjonen tro skal det også i år arrangeres raseparade på Dogs4all på Norges Varemesse 17.-18. november (kun lørdag og søndag). Alle medlemsklubber og forbund er velkomne til å delta. Dette er et populært innslag blant de besøkende til messen som er på jakt etter hund, og tilbakemeldingene er udelt positive.

Publisert:
 

For at din klubbs rase(r) skal kunne presenteres i paraden må raseklubben sende oss påmelding, med en presentasjon av den/de rasene som skal vises frem. 

Raseparaden vil foregå i hall E, i Norges Varemesses aktivitetsarena. Oppstart er beregnet til rundt kl. 13.30, oppmøte vil være noe tidligere.

Variasjon og mangfold

Intensjonen med paraden er å vise frem mangfoldet av raser samt variasjoner innen de enkelte raser. Man kan stille med inntil åtte hunder per rase, og på den måten få vist fargevarianter, kjønnsforskjeller, og så videre.

Rasepresentasjon = deltagelse

De klubbene som melder på må utarbeide en kortfattet presentasjon av sin(e) rase(r) beregnet til maksimalt 10 linjer (omlag 750 tegn i 11pkt. skriftstørrelse, inkludert mellomrom) per rase. Raseparaden har begrenset tid til disposisjon og det blir i gjennomsnitt cirka 1 1/2 minutt til disposisjon per klubb. Klubber/raser som ikke sender inn tekst sammen med påmeldingen får ikke delta i raseparaden.

OBS!

  • Det er kun anledning til å presentere hunder som er gode representanter for sin rase under raseparaden, så vi gjør oppmerksom på at hunder med diskvalifiserende feil ikke kan delta.
  • Det er ikke mulighet for å ha med annet utstyr enn det som kan bæres av hund og/eller fører.

Frist for påmelding til paraden er  1. november, og påmeldingen sendes til raseparade@nkk.no. Det er ikke mulig å etteranmelde til raseparaden, så skal din klubb være med er det viktig å overholde fristen for påmelding.

Mer informasjon om tidspunkt og oppmøtested vil bli sendt klubbene som har meldt på i etterkant av påmeldingsfristen.

Bli med på rasetorget!

For klubber som enda ikke har bestilt klubbstand så er det fortsatt mulighet – bestilling av klubbstand kan sendes ps@messe.no 

Vi sees på DOGS4ALL!

 

Våre samarbeidspartnere: