Besøk oss på Oslo Dog Show 18.-20. november

Norsk Newfoundlandhundklubbs oppvisning i vannarbeide
Norsk Newfoundlandhundklubb har oppvisning i vannarbeide på Oslo Dog Show! Foto: Cilje H.A. Moe/NKK arkiv

Opplev hundesporter og konkurranser som er gøy og utviklende for både fører og hund, bli kjent ulike hunderaser på rasetorget, og handle nytt utstyr i salgs- og utstyrsmessen. Velkommen 18. - 20. november på NOVA Spektrum i Lillestrøm

Publisert:
 

Norsk Newfoundlandshundklubb skal ha oppvisning i vannarbeide, noe som er vel verdt å få med seg! Norsk Grand Danois Klubb arrangerer valpeshow med over 200 påmeldte valper og Norsk Boxerklubb arrangerer rasespesial - så dette blir gøy!

Det blir konkurranse i kreativ lydighet - og mulighet til å få testet det med egen hund. Kreativ lydighet er en morsom og engsjerende sport for hund og eier, hvor man utfører et fritt utformet program til musikk! Vel verdt å prøve! 

Du får også mulighet til å bli med på rallylydighet. I rallysporten utføres alle øvelsene på en naturlig og flytende måte. Det er viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning enn presisjon. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og agility, og utføres ved at man orienterer seg etter nummererte skilt som er satt sammen til en bane av en dommer. Skiltene forteller deg hva du skal gjøre, enten på stedet eller videre til neste skilt - derav navnet rally.

NKK er selvsagt på plass hele helgen med egen stand. Vi håper du kommer innom for en hyggelige hundeprat!

Dette er bare noe aktivitetene og opplevelsene Oslo Dog Show byr på. Gå ikke glipp av noe - sjekk prgrammet for oversikt over aktiviteter, utstillere og billetter her.

Vi sees på Oslo Dog Show!

 

Våre samarbeidspartnere: