Årets mestvinnende oppdretter 2017

Det var ikke bare kampen om «Bamsestatuetten» som var jevn på DOGS4ALL - flere andre gikk rundt og bet negler og talte poeng!

Publisert:
 

Tekst: Anne Buvik

Årets oppdretter mestvinnende oppdretter: Lars Hjelmtvedt

Foran Lillestrøm ledet Runi Kristiansen med sine portugisiske vannhunder og kennelnavnet «Aquafortis». Runi har vunnet to år på rad, og jaget nå et historisk hat-trick, men hakk i hel fulgte vinneren fra 2015, Lars Hjelmtvedt med strihåret dachs og kennelnavnet «Larhjelm». Foran Lillestrøm ledet portisene med ett fattig poeng på dachsene, og da dachsene så vant på søndag, ble det klart: Lars Hjelmtved knep seieren i aller siste øyeblikk!

Årets mestvinnende veteran: Stings Velour In Black To Matrix, lhasa apso

Årets mestvinnende 2017

Kampen om «Årets veteran» var også utrolig jevn, men ingen av hundene som la øverst på lista fikk poeng på Lillestrøm. Dermed gikk seieren til lhasa apso, Stings Velour In Black To Matrix, eid av Birgitte Sperle.

Årets avlshund: Idyllium’s Coockies’n Cream, chihuahua langhåret

Årets mestvinnende 2017

Heller ikke kampen om «Årets avlshund» var avgjort før finalene på Lillestrøm. Den som trakk det lengste strået, var Idyllium’s Coockies’n Cream, chihuahua langhår, eid av Marthe Dalen fra Molde.

Årest mestvinnende hund av norsk rase: Kimura’s Peer Gynt, buhund

Årets mestvinnende 2017

Her ble det overlegen seier for fjerde gang til buhunden Kimura’s Peer Gynt. Han har vært suveren i denne konkurransen siden han satte sine poter i en utstillingsring, og for en flott representant for rasen han er! Han er bare fem år gammel, så det er nok ikke siste gang han hopper opp på seierspallen!

 

Våre samarbeidspartnere: