Agnes Beathe Steen Fosse ny generalsekretær i NKK

Portrett av Agnes Beathe Steen Fosse  med en sort og brun hund
Agnes Beathe Steen Fosse og "Pollux"

1. januar startet Agnes Beathe Steen Fosse som ny generalsekretær i Norsk Kennel Klub (NKK). Hun kommer fra stillingen som forretningsutvikler i Skatteetaten.

Publisert:
 

Da stillingen i Norsk Kennel Klub dukket opp, så hun muligheten til å kombinere sin interesse for ledelse og kompetansebygging med det livslange engasjementet for hund.

- Jeg er opptatt av å forstå hunden ut fra formålet hunden har. Det er viktig at samfunnet forstår og legger til rette for dyrs plass i samfunnet. Lenge før denne spennende stillingen i NKK dukket opp, har jeg bl.a. vært opptatt av både båndtvangsregler og viktigheten av å legge til rette for at hunder skal kunne leve gode liv, i harmoni med andre dyr og vilt. Det at NKK er så viktig for så mange er også en solid drivkraft for meg, sier Steen Fosse.

Selv har hun en eurasier, Pollux. For rundt 10 år siden satt hun i Eurasierklubbens avlsråd. – Å avle sunne, friske hunder er viktig. Sunne hunder har det bra, og er lettere å inkludere i samfunnet, sier hun.

Steen Fosse er utdannet bedriftsøkonom og sivilmarkedsfører. Hun er også Master of Management på BI med fokus på bl.a forretningsutvikling, samspill, ledelse og nyskaping og har en rekke sertifiseringer. Hennes første lederstilling var som forretningsutvikler og daglig leder for Finn.no. Siden har hun arbeidet som leder for ulike virksomheter i over 20 år. Sentrale arbeidsfelt har vært medlems- og kundeservice, politikkutforming, interessenthåndtering, media- og markedskommunikasjon, forbedringer, innovasjon, automatisering og digitalisering.

Nå ser hun frem til å være leder for Norsk Kennel Klubs administrasjon – jobbe og bygge laget med felles målsetninger og med solid samfunnsansvar. Hun har erfaring fra å lede bedrifter i både med- og motgang, en styrke hun tar med seg inn i sin nye arbeidshverdag.

- Som generalsekretær i NKK vil jeg legge stor vekt på god dialog med alle viktige interessegrupper. Det blir viktig å lytte og stille spørsmål. Det er også avgjørende for å skape engasjement både blant medlemmer og ansatte. God innsikt og dialog, sammen med strukturert tilnærming gjør det enklere å håndtere komplekse problemstillinger, sier Steen Fosse.

 

Våre samarbeidspartnere: