Ringsekretær kurs i Buskerud

Utstillingsbilde med Whippet
Foto: Cilje HA Moe

Norsk Kennel Klub region Buskerud avholder ringsekretær kurs. Kursleder er Mai Lis Anderssen, autorisert ringsekretær. Kurset vil gå over to helger 4-5 februar og 4-5 mars 2023, med eksamen søndag 5 mars. Totalt ca 16 timer med kursleder + hjemmeoppgaver mellom kursene, samt skriftlig eksamen.

 

 

  • Påmeldingsfrist og betalingsfrist: 15 januar 2023
  • Sted: Øvre Skistadvei 23, 3000 Hokksund
  • Påmelding: sendes til buskerud.region@klubb.nkk.no
  • Kursavgift: kr. 2200,-. Beløpet betales inn til NKK Buskerud sitt kontornr.: 1644 27 86082. Husk å merke betalingen med ”Ringsekretærkurs og ditt navn". Betaling er lik påmelding. 

VIKTIG! Hver enkelt deltager må bestille Ringsekretærkompendium hjem til seg i god 
tid før kursstart. Dette kan bestilles via NKKs nettbutikk 
Ringsekretær-kompenie og koster 150,-. Dere må også har NKKs Championatregler og utstillingsregelverket. Resten av materialet vil dere få tildelt. 

Inklusiv i kursavgiften er kaffe/te og litt frukt. Annen mat og drikke må holdes av den enkelte. Ta med skrivesaker på kurset. Det anbefales å anskaffe kryssordpenn til utfylling av premielisteoppgaver. 


Spørsmål om kurset kan rettes til buskerud.region@klubb.nkk.no eller til Linda på telefon 992 993 93.
Meld deg på – her er det mye å lære.

Det er intet krav om at du må bli ringsekretær for å delta. Men husk at for å fortsette å holde hundeutstillinger, trenger vi flere som vil jobbe som ringsekretærer. Kurset er også ypperlig for utstillingsledere og andre som er med i utstillingskomitéer. 

VELKOMMEN!

 

Våre samarbeidspartnere: