NKK Region Aktiviteter og kurs

Aktiviteter og kurs

Ringsekretærkurs

Norsk Kennelklubb region Østfold arrangerer Ringsekretærkurs på Pepperstad Grendehus i Vestby Torsdager kl 18.00-21.00 fra 6 oktober til 10 november, med eksamen 17 november. Kurset er åpent for alle som vil jobbe som ringsekretær på hundeutstillinger. Det forutsettes at du har noen års erfaring fra utstillingsringen og gjerne har virket som skriver ved flere anledninger.

Kursholder er Inger Kristiansen.

Pris for medlemmer av hundeklubber tilhørende Østfold 2100,- og 2300,- for medlemmer i klubber utenfor Østfold.

Minimum antall påmeldte for å avholde kurs er 15 stk.

Kurset kan bli avlyst eller flyttet ved lavt påmeldingsantall.

Påmeldingsfrist er 29 september.

Bindende påmelding sendes til ostfold.region@klubb.nkk.no og betaling gjøres via Vipps #760403 eller til bank konto 9230 28 90228

Velkommen på kurs!

 

Organisasjonskurskurs

Norsk Kennelklubb region Østfold inviterer til Organisasjonskurs på Fredrikstad Brukshundklubbs lokaler på Gamle Evenrød Skole 12. - 13. november, for dere som har styreverv i hundeklubb og for deg som vil vite hva det innebærer å ha styreverv i hundeklubb.

Kurset er på 10 timer og gjennomgår hvordan et styre er oppbygd, hvordan man jobber i et styre og lover og regler og etikk og moral.

Max antall påmeldte er 25 stk, men ved høyt antall påmeldinger vil vi prioritere de som allerede innehar styreverv i lokale hundeklubber.

Kurset koster 1500,- og inkl kompendie og lunch.

Påmelding sendes på mail til ostfold.region@klubb.nkk.no

Betaling kan gjøres via Vipps 760403. Merk innbetaling «Org kurs»

Våre samarbeidspartnere: